Circuswereld Forum
https://www.circuswereld.nl/phpBB3/

Marcel Kalisvaart 's werelds beste illusionist
https://www.circuswereld.nl/phpBB3/viewtopic.php?f=19&t=4276
Pagina 1 van 1

Auteur:  Ron_Mikkenie [ zo jul 15, 2012 11:15 am ]
Berichtonderwerp:  Marcel Kalisvaart 's werelds beste illusionist

Recent nog te zien bij het Wintercircus Martin Hanson en nu volop in het nieuws: Marcel Kalisvaart. "Princo of Illusions" . En niet voor niets. Want hij verbaasde publiek en jury op het wereldkampioenschap in Blackpool.

Marcel Kalisvaart is 's werelds beste illusionist
14/07/12, 23:02 − bron: ANP

De Nederlander Marcel Kalisvaart heeft de wereldtitel illusionisme gewonnen tijdens de wereldkampioenschappen goochelen in het Engelse Blackpool. Dat meldde de Nederlandse overkoepelende organisatie van Nederlandse Goochelverenigingen NMU vandaag.

De Nederlander, bekend onder zijn artiestennaam Prince of Illusion, bracht een show van 10 minuten met als thema nachtmerries. Hij deed onder meer een spectaculaire 'bed-act'. Ook wist hij het publiek en de jury te verbazen door plotseling op 'onmogelijke' wijze op een andere plek op het toneel op te duiken.

Staande ovatie
Zijn voorstelling viel zo in de smaak bij zijn vakgenoten dat ze hem een staande ovatie brachten. In de beoordeling werd hij een voorbeeld genoemd van de nieuwe generatie illusionisten. De komende maanden treedt Kalisvaart veel op in onder meer Japan, Spanje, Duitsland en Zuid-Korea.

bron: http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederlan ... nist.dhtml

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/